miercuri, 27 aprilie 2011

Reclama antidiscriminare pentru homosexuali incalca drepturile copilului

Intrebare adresataȘD-nei director Elena Tudor Directia Generala pentru Drepturilor Copiilor-         MMFPS,-d-lui ministru Traian Igas-Ministerul Administratiei si Internelor

,,Saptamina trecuta in diferite orase din tara,Iasi,Cluj,Bucuresti,  au aparut cca. 20 de panouri publicitare, care prezentau imaginea unui bebelus cu o banderola legata la manuta,pe era trecut cuvantul “homosexual”. Consider aceasta ca o incalcare a legilor tarii si cu precadere a Conventiei Internationale a Drepturilor Copilului si de nepermis folosirea imaginii unui bebelus pentru o campanie antidiscriminare a unei minoritati care aduce prejudicii conceptului de familie in  Romania.
 1.Solicit Directiei Generale pentru Protectia Copilului din cadrul MMFPS sa faca cunoscuta pozitia pe care a luat-o pana in acest moment fata de situatia relatata si ce masuri va lua ca pe viitor copii sa nu mai fie folositi ca ,,materiale publicitare,,in scopuri care contravin drepturilor copilului nici chiar cu acordul parintilor care pot fi manipulati pe considerente financiare.
2.Solicit Ministerului Administratiei si Internelor sa intervina in anularea contractelor incheiate de catre autoritatile locale pentru aceasta campanie nepermisa mai ales prin folosirea ca imagine a unui nou- nascut.
3.Ce sanctiuni vor primi parintii copilului care face obiectul campaniei pentru homoxesuali .
4.Va rog sa precizati daca considerati firesc ca autoritatile locale sa emita doar autorizatii pentru amplasamentul panoului publicitar si sa incaseze suma aferenta,fara a cere avizul unor institutii in functie de continutul mesajul ce urmeaza a fi expus publicitatii?Daca da cred ca sunt necesare reglementari noi.
5.Ce reglementari veti impune asa incat in viitor sa nu apara situatii similare .,,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu