miercuri, 14 martie 2012

Ambasada Chinei din Bucureşti a marcat Ziua femeii



  Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii şi a Mărţişorului ,Ambasada Chinei în România, a organizat o reuniune ,in ziua de 6 martie ,unde au fost invitate, reprezentante din toate mediile profesionale ,implicate în parteneriate şi relaţii de prietenie cu China .Am participat la eveniment alaturi de cateva doamne si secretarul general al organizatiei OFSD.


Alaturi de doamna Huo Yuzhen ,ambasador China,Liliana Pagu,presedinta Asociatiei Femeilor din Romania,Sonia Draghici,deputat Oradea.


Ambasadorul chinez, doamna Huo Yuzhen a făcut o prezentare a vieţii femeilor din China zilelor noastre, arătând că prietenia cu femeile din Romania, din diferite cercuri sociale, a jucat un rol important în impulsionarea relaţiilor dintre cele două popoare.


Impreuna cu Liliana Pagu             si Doina Parcalabu                  ,                                           presedinta Casei Nationale de Pensii


























Ca o surpriză pentru invitate, bucătarii ambasadei au făcut demonstraţii ale sculpturii culinare din legume şi fructe. Personalul diplomatic şi soţiile ataşaţilor din ambasadă au preparat colţunaşi . 
    








Dansatori din România şi China au încântat audienţa cu un program frumos artistic.



2 comentarii:

  1. Stimată d-nă, din câte se pare, aţi dat electorii băcăuani pe cei chinezi... :) De DJ 117, care traversează localitatea Zemeş (aproape 5000 de suflete), mai ştiţi ceva?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti foarte bine ca am fost in Zemes si cunosc problemele dvoastra.Din pacate nu la mine sta rezolvarea pentru DJ 117.
    Cu sustinerea si la propunerea mea Zemesul ,alaturi de alte cateva UAT din zona ,este partener intr-un GAL care se constituie acum .Daca va trece de selectia Autoritatii de Management ,Grupul de Actiune Locala (GAL)
    va deveni eligibil si va putea accesa fonduri pentru dezvoltare rurala,inclusiv pentru drumuri.

    RăspundețiȘtergere