vineri, 21 ianuarie 2011

Departament Politici Sociale Bacau-Comunicat de presa

Nu am dorit sa mai postez nimic gandind ca putem vorbi de lucruri mai bune.Se pare ca nu am aceasta sansa ,fapt pentru care anunt doar reorganizarea activitatii Departamentului Politici Sociale si Ocuparea Fortei de Munca Bacau,care isi propune sa vina in sprijinul celor afectati de masurile abrante aplicate de actuala guveranare,sa ii asculte ,sa le ia in seama grijile si nevoile si printr-un mesaj comun sa aratam ca romanii exista si traiesc in tara lor ,o realitate pentru care au nevoie de grija si intelegerea noastra.

COMUNICAT DE PRESA

Departamentul pentru Politici Sociale si Ocuparea Fortei de Munca din cadrul PSD Bacau va avea, incepand de vineri, 4 februarie 2011, program de audiente. Acestea vor fi sustinute atat la sediul PSD, din str. Str. Pictor Aman, nr. 94 C , in fiecare zi de vineri din prima saptamana a fiecarei luni, orele 13.00 - 15 .00, cat si in teritoriu, prin intermediul echipei mobile constituite din membrii Departamentului. Localitatile din mediul rural unde urmeaza a fi tinute audientele, intervalul orar precum si locatia in care se vor desfasura urmeaza a fi stabilite si ulterior aduse la cunostinta membrilor comunitatii.
            Astfel, problemele concrete cu care se confrunta cetatenii judetului vor fi preluate, analizate si sintetizate in cadrul dialogului real ce va avea loc si, prin intermediul DPSOFM, mesajul comun al tuturor va putea fi transmis Executivului, care, in spatele asa zisei reforme, ascunde batjocorirea a milioane de oameni: pensionari, profesori, militari, medici, parinti si copii deopotriva, familii intregi care traiesc sub limita decentei si demnitatii umane.
 ,,Problemele trebuie cunoscute in profunzimea lor, iar solutiile gasite trebuie sa aiba o mai mare eficacitate. Recent presedintele Romaniei  a afirmat ca statul nu este responsabil pentru toti cetatenii sai si ca ,,atata poate,,.Ori Constitutia defineste statul ca fiind unul social si enumera o serie de drepturi la care au acces nediscriminat toti cetatenii Romaniei. In ultimul timp au exploadat inechitati de tot felul,.Consider ca societatea in care traim este incorecta din cauza modului in care puterea gestioneaza aceasta criza,, in care cei dezavantajati sunt fortati sa suporte costuri si mai mari, iar cei puternici sunt protejati si stimulati”, Elena Mitrea, senator de Bacau, presedinte al DPSOFM – PSD Bacau.
          DPSOFM al PSD Bacau a fost reorganizat la sfarsitul anului trecut si are ca principal scop analiza actelor normative adoptate inr-un interval extrem de scurt, prin angajarea raspunderii Guvernului fara dezbatere publica reala, fara dialog cu partenerii sociali, fara respectarea celor care pentru moment nu au majoritate parlamentara si FARA SA TINA CONT CA ACESTE ACTE NORMATIVE AFECTEAZA VIATA A MILIOANE DE ROMANI PENTRU ZECI DE ANI DE AICI INCOLO.
Activitatea Departamentului este structurata pe capitole foarte bine definite, cu referire directa la cele mai afectate categorii sociale: pensionari / salariati / persoane care beneficiaza de prestatii sociale / beneficiari ai serviciilor de asistenta sociala / someri, iar persoanele interesate care doresc sa adreseze intrebari/sesizari/propuneri/puncte de vedere au la dispozitie si adresa de e-mail: l: politicisocialebacau@yahoo.com

Presedinte al Departamentului Politici Sociale şi Ocuparea Forţei de Muncă-Bacau
  
                                             senator,  Elena Mitrea



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu