sâmbătă, 21 aprilie 2012

Din activitatea Clubului femeilor


MULTUMESC DOAMNELOR CARE AU PARTICIPAT LA INTALNIREA CLUBULUI FEMEILOR-BUHUSI,DE SAMBATA.
DEJA S-A NASCUT IDEEA A DOUA ACTIUNI IMPORTANTE -INFORMATIVE SI DE INTERES PENTRU COMUNITATE,propuse a se desfasura in luna mai si respectiv iunie.
IN APRILIE , IN SAPTAMANA DE DUPA 29- participam la organizarea activitatii la care ne-amangajat la prima noastra intalnire PORTI DESCHISE PENTRU SCOLI.
 Elevii şi vârstnicii se întâlnesc pentru un dialog între generaţii.
Actiunea va fi organizata la Scoala Mihai Eminescu,prin disponibilitatea si buna vointa doamnei directoare si cadrelor didactice .
Invitatia este lansata si altor scoli.Scolile care doresc sa faca acest proiect vor primi sustinerea noastra atat cat doresc.Se poate face si fara noi .Ideea conteaza.


Urmatoarea noastra intalnire va avea loc pe 18 mai ,la ora 18, la Harmony,intr-un cadru mai placut ,de relaxare,socializare ,dar si de actiune-ultimile detalii pentru activitatea din mai.
Marturisesc ca la intalnirea de sambata AM VENIT HOTARATA SA SISTEZ ACTIVITATEA CLUBULUI PANA DUPA ALEGERI ,PENTRU A RISPI BANUIALA DE... IZ ELECTORAL,iata ca nu a fost nevoie ,desi toate doamnele au impartasit aceeasi idee la un moment dat.
Discutand despre ce inseamna munca in echipa,scop,viziune,activitate civica ,educatie altruista,comunitate,probleme si participarea mea ca cetatean care vrea sa traiasca alfel,ne-am dat seama ca deja aveam subiecte,idei,dorinta de implicare.
Multumesc doamnelor care au inteles scopul real al dorintei mele de a ne angrena in activitati utile noua si celor din jur.Cred ca implicarea noastra va demonstra pe parcurs buna intentie si-i va lamuri pe cei mai putin increzatori.Multumesc pentru prezenta si implicare .Daca vom fi si perseverente...vom avea si rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu