vineri, 9 martie 2012

Lansarea Clubului femeilor

Invitatie pentru femeile din Buhusi si nu numai


Sambata 10.03.2012, la ora 10 in amfiteatrul Scolii “Mihai Eminescu” Buhusi are loc lansarea “CLUBULUI FEMEILOR “, actiune realizata cu sustinerea Biroului Parlamentar –Senator Elena Mitrea. “Cred in forta societatii civile. Cred in forta femeii, in puterea si dorinta ei daruire si implicare. Deciziile care se iau astazi, prejudiciaza grav conditia femeii, iar prezenta activa a femeilor este asteptata in viata comunitatilor in care acestea traiesc si muncesc” – Senator Elena Mitrea
“CLUBULUI FEMEILOR” din Buhusi va fi incepand de maine un cadru de socializare, de dezbatere si de activitati ale femeilor indiferent de culoare politica, simpatizante sau nu a oricarui partid politic, precum si a femeilor neincadrate politic, care militeaza pentru promovarea civismului si educatiei altruiste, a drepturilor femeii, pentru formarea si refacerea demnitatii umane, pentru lupta impotriva indiferentei in fata faptelor antisociale si nu in ultimul rand pentru acordarea de sprijin moral si /sau material persoanelor aflate in dificultate.
In cadrul Clubului vor fi organizate dezbateri si informari despre domenii precum sanatate, educatie, mediu, administratie, afaceri, socio-politic. Activitatea Clubului debuteaza cu tema “2012-Anul imbatranirii active si solidaritatii intre generatii” si vom aborda in trecere si recent promulgata lege a violentei in familie. Te astept pentru ca si Buhusiul are nevoie de implicarea ta !…, a concluzionat doamna Senator.
 Desfasurator


1.Lansarea  ,,CLUBULUI FEMEILOR ,,actiune realizata cu sustinerea Biroului Parlamentar –Senator Elena Mitrea.

Experienta impartasita – prezinta Dna Silvas Anisoara-Clubul femeilor CARP Buhusi.

2. Tema de debut a activitatii Clubului          ,,2012-Anul imbatranirii active si solidaritatii intre generatii,,.Prezentare generala Elena Mitrea.

      -Situatia privind serviciile pentru persoane varstnice in Romania si aspecte legate de activitatea Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau-dna Elena Ungureanu..

    -Persoana varstnica din punct de vedere al starii de sanatate -d-na Anca Rezmires, medic specialist  Spitalul orasenesc Buhusi.
  -Psihologul  o prezenta necesar in viata varstnicilor-dna Diana Apetrei,psiholog.
Solidaritate.Dialog intre generatii.-prezinta dna Irina Misca –sociolog.
Porti deschise pentru varsnici .29 Aprilie-Ziua europeana  a solidaritatii intre generatii.-dna Oana Malinici,director Scoala Mihai Eminescu,Buhusi.

3.Cadou de la presedinte –legea pivind combaterea violentei in familie
Prezentare generala,situatia la nivel local privind violenta domestica .
-politia de proximitate-Dl Pintilie Cristian




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu